Monitor

Monitor javítás, díjtalan bevizsgálás

 
Monitor javítás

Szervizünk fő profilja a monitor, tévé, nyomtató, laptop és konzolok javítása. A monitorok és a tévék közül az LCD-k javítását vállaljuk.Miért vinné a bütykölgető, alkatrész készlettel nem rendelkező, a legújabb technikai változásokkal lépést tartani nem tudó „szaki”-hoz drága készülékét, amikor mi profi csapattal várjuk? Ráadásul ha minket választ, nem kell a javítási idő alatt sem tétlenül ülnie. Amennyiben szükséges, csere monitort, csere laptopot is igényelhet díjtalanul! A csak túl magas költséggel javítható monitor helyett pedig akár egy új, vagy felújított monitort is választhat kedvezményes áron.

Apropó ár: nálunk nincsen átvizsgálási díj, nem terheljük az ügyfeleket magas óradíjjal, ezért nálunk a piaci árhoz képest 60-80 százalékkal alacsonyabban lehet ismét működőképes a leadott eszköze.

Darabszámtól függően a javítás egy átlagos hiba esetén a nyomtatónál és monitornál egyaránt 7-10000 forint. Ha pedig komolyabb hibát észlelünk LCD-jénél, akkor árajánlatot adunk. Ugyancsak egyedi árajánlatot kap az, aki laptopját, nyomtatóját, vagy televízióját hozza be hozzánk.

 
 

 

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.